Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ζυμώσεις και για τις Περιφερειακές εκλογές

Συμπατριώτες, σιγά-σιγά φτάσαμε μόλις 40 μέρες πριν τις εκλογές και οι ζυμώσεις συνεχίζονται.

Η μαχη της ξέμπαρκης ψήφου.

Αλλοι λένε ότι πρόκειται για εκλογές του "Μηνημονίου ή όχι".

Σαλαμάρες , πρόκειται να βρεθεί ο κατάλληλος κυβερνήτης για το Δήμο Δωρίδας τα επόμενα 3 χρόνια.Απομονώστε τους παλαιοκομματικούς καρεκλοκένταυρους που βούλιαξαν τα χωριά μας.
Μας στείλαν πίσω 40 χρόνια.
Οι διάφορες δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν πρώτο το Πασόκ στις Περιφέρειες, με πιθανό απτέλεσμα 7-6 (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) ή 8-5, επί συνολόυ 13 Περιφερειών (θα παίξει μεγάλο ρόλο η απόχή στο Β΄γύρο, λόγω των αποστάσεων των ετεροδημοτών που σίγουρα λόγω της οικονομικής ανέχειας δε θα ξαναπάνε να ψηφίσουν).

Μη ξεχνάμε και το παράγοντα της μεγάλης αδιαφορία των ψηφοφόρων που προκαλεί φόβους για μεγάλη αποχή

Οσον αφορά τη δική μας Περιφέρεια της Στερεά Ελλάδα, λόγω της άρνησης της Κατερίνας Μπατζελή, παίζεται η έδρα υπέρ του Θανάση Χειμάρα.Ακόμη όμως είναι νωρίς και ο αγώνας είναι σαφώς δύσκολος.Αυτό δε σημαίνει ότι ο Κλέαρχος Περγαντάς δε τραβάει, αντίθετα, χρειάζεται όμως μεγάλος αγώνας για να τον γνωρίσει περισσότερο ο κόσμος.
Πάντως σοβαρός αστάθμητος παράγοντας σ’ αυτή τη μάχη θά είναι ο πρώην νομάρχης και βουλευτής της ΝΔ στην Εύβοια Νίκος Παπανδρέου (προέρχεται από το μεγαλύτερο νομό της περιφέρειας και κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου