Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

"ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ''

"ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ'' ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ


Όλα τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικων συμβούλων





Του Περικλή Ν. Λουκόπουλου



Η Δωρίδα είναι πρωτοπόρος σε αυτές τις δημοτικές εκλογές με τον ανεξάρτητο συνδυασμό που κατεβάζει , στη πράξη και όχι με λόγια , είπε χθες βράδυ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης παρουσιάζοντας σ΄ ένα πυκνό ακροατήριο στο ξενοδοχείο Delphi Beach στην Ερατεινή , το όνομα-έμβλημα του συνδυασμού του και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους .



Το όνομα του συνδυασμού μας ¨ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ¨ Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Πολιτών , εμπεριέχει , συμπυκνώνει την πεμπτουσία της φιλοσοφίας μας είπε ο κ. Καπεντζώνης , επισημαίνοντας ότι τα στελέχη του προέρχονται από όλες τις πολιτικές παρατάξεις, κάτι που σπάνια το συναντάς σε όλους τους άλλους δήμους της χώρας .Ανέφερε επίσης ότι πολλοί υποψήφιοι ασχολούνται για πρώτη φορά με τα αυτοδιοικητικά θέματα ενώ άλλοι έχουν μια μικρή ή μεγαλύτερη εμπειρία.



Για μισή ώρα περίπου ο κ. Καπεντζώνης ανέφερε τους γενικούς άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει η παράταξή του, εφόσον οι πολίτες τους αναθέσουν την δημοτική αρχή , δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη με ορθολογισμό , ιεράρχηση και πλήρη διαφάνεια , αλλά και στα ζωτικά καθημερινά προβλήματα του πολίτη.



Στη συνέχεια παρουσίασε έναν προς έναν όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους , ενώ ευχαρίστησε και άλλους 30 περίπου πολίτες που επίσης ανέφερε ονομαστικά και είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρων τους να είναι υποψήφιοι , αλλά δυστυχώς ο αριθμός είναι συγκεκριμένος και δεν μπορούσαν να είναι όλοι .



Όπως ανέφερε άφησε μία θέση κενή , σε κάθε δημοτική ενότητα για ευνόητους λόγους που θα καλυφθεί την τελευταία στιγμή, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα ( 160 περίπου)των υποψηφίων που θα στελεχώσουν τα τοπικά συμβούλια στα 56 χωριά του Δήμου .



Όπως ανέφερε ο κ. Καπεντζώνης , στον επόμενο μήνα που απομένει μέχρι τις εκλογές θα επισκεφθεί απ άκρη σε άκρη όλη τη Δωρίδα μέχρι και τον τελευταίο μικρό οικισμό , ώστε να συνομιλήσει με τους πολίτες για τα τοπικά προβλήματα που απαιτούν άμεση λύση , ενώ θα πραγματοποιηθούν και δύο συγκεντρώσεις στην Αθήνα την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές και στη Πάτρα στις 27 Οκτωβρίου , αφού στις δύο αυτές πόλεις ζουν και δραστηριοποιούνται χιλιάδες Δωριείς .



Οι υποψήφιοι του συνδυασμού ¨ΔΩΡΙΔΑ για ΟΛΟΥΣ¨ που ανακοίνωσε ο κ. Καπεντζώνης είναι οι εξής :



1.ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ



Ασημάκη Δήμητρα



Ασημάκης Απόστολος



Κωτσόπουλος Δημήτρης



Μητρόπουλος Χρήστος



Ράπτης Ιωάννης



Φλετούρης Κώστας



2.ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΠΑΛΙΟΥ



Αντωνόπουλος Κώστας



Γκανιάτσος Δημήτριος



Δημητρέλλου Μαρία



Δημακάκος Κώστας



Δημόπουλος Ανδρέας



Ευσταθίου Ανδρέας



Καλιαμπέτσος Τάκης



Κατσούδας Αθανάσιος



Κορέντη Κωνσταντίνα



Λυμπέρης Ιωάννης



Λώλος Γεώργιος



Μανιώτης Αθανάσιος



Ράμμου Σταθούλα



Σπυροπούλου Πέννυ



Τασάκος Κώστας



Φλέγγας Ιωάννης



3.ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ



Γκόλφης Γιώργος



Κοκμοτός Αθανάσιος



Παπαγεωργίου Παναγιώτης



Παπαθανασίου Βασίλης



Παπαϊωάννου Γιώργος



Παπακωνσταντίνου Δημήτριος



Τρίγκας Γιάννης



Τσιλίκης Χρήστος



Τσώτας Ιωάννης



4.ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΛΟΦΩΝΑΣ



Δημόπουλος Μάκης



Ζέτος Παναγιώτης



Καραχάλιος Δημήτριος



Κορομπίλης Ηλίας



Μαρούλη-Παπαδημητρίου Ελένη



Νικολακόπουλος Κώστας



Χαραλάμπους Μανώλης

Αναρτήθηκε από DORIDA news
- ΠΗΓΉ, http://dorida.blogspot.com/
,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου