Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 14ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου οι πολίτες της Φωκίδας έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση, στα κόμματα και σε όλους όσους διεκδίκησαν την ψήφο τους.

Ο δικός μας συνδυασμός για τις Περιφερειακές εκλογές «Μαζί για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» κατήγαγε νίκη στη Φωκίδα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την τελική νίκη της ερχόμενης Κυριακής στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

 Η ετυμηγορία του φωκικού λαού μας κάνει υπερήφανους και μας δεσμεύει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του.

Δεν μας αφήνει αδιάφορους όμως η αποχή πού αποφάσισε μεγάλη μερίδα των συμπατριωτών μας. Η αποχή είναι πλέον πολιτικό φαινόμενο με οριζόντια διάσταση και αφορά όλα τα πολιτικά κόμματα. Επιβάλλεται να ενσκύψουμε με σοβαρότητα στους προβληματισμούς των νέων ανθρώπων, να κατανοήσουμε το μήνυμά τους, να ακούσουμε τη φωνή τους, να συμμεριστούμε τις αγωνίες τους.

Ο συνδυασμός μας στη Φωκίδα και εγώ προσωπικά, απευθυνόμαστε χωρίς κομματικές παρωπίδες, χωρίς την ξύλινη γλώσσα του παρελθόντος, με συναίσθηση των προβλημάτων πού βιώνει η ελληνική κοινωνία, με λόγο σοβαρό και μετρημένο, σε όλους τους συμπατριώτες μας, ανεξάρτητα από την πολιτική τους αναφορά και ζητάμε να μας εμπιστευθούν στο δύσκολο εγχείρημα της εκπροσώπησης του τόπου μας στα αιρετά όργανα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Διαθέτουμε τη βούληση, τις ικανότητες, το ήθος και το σθένος να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε την ανάπτυξη και την ευημερία για την ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Φωκίδα.


Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές της Κυριακής με αισιοδοξία για το μέλλον και αυτοπεποίθηση για τις τεράστιες δυνατότητες του Έλληνα, μακριά από τις μίζερες και αδιέξοδες πολιτικές της κυβέρνησης.

Καλούμε τους συμπατριώτες μας να εμπιστευθούν το συνδυασμό ελπίδας και νίκης με επικεφαλής το Θανάση Χειμάρα.



Κώστας Παπαθανασίου


Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου