Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΑΠΌ ΒΟΗΘΕΙΑ, Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ

- ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΠΑΛΙΟΥ,
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΚΟΥΜΗΣ, ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΑΓΩΝΗ.

(μάλιστα λέγεται ότι από το καλοκαίρι, δεν συμφωνούσε με την υποψηφιότητα και δεν ήθελε να βοηθήσει το Παγώνη στις Δημοτικές εκλογές, αλλά στο τέλος υποχώρησε κάτω από τη πίεση κομματικού παράγοντα της περιοχής, με αντάλλαγμα όμως τη Προεδρία του στον Αναπτυξιακό  Σύνδεσμο της Ναυπάκτου, πράγμα που πέτυχε).

Τα ίδια ακριβώς πίστευε και ο γιός του, Μηχανικός Αλέκος Τσιακούμης.
Συγκεκριμένα ο Αλέκος δεν δεχόταν από την αρχή της προεκλογικής περιόδου να κατέβει στις εκλογές, ιδιαίτερα όταν στο ψηφοδέλτιο εμφανίζονταν τα ονόματα του Βαγγέλη Καραίνδρου , της Μαρίας Πλούμη και κάποιων άλλων, για τους οποίους μάλιστα έχει εκφραστεί ανοιχτά ότι "είναι αδύνατο να συνεργαστείς με ...αυτά τα άτομα".

Κατόπιν αυτών, ο Τάσος Παγώνης - παραμένει ξεκρέμαστος - και βρίσκεται πλέον σε ελεύθερη πτώση.
Τελευταία του ελπίδα παραμένει το στρατόπεδο του Κουλούλα από το Λιδωρίκι, αλλά συμπατριώτες μας από τα Βαρδούσια αποκάλυψαν ότι ο Κουλούλας είναι χολωμένος με το Παγώνη, μετά τα καλοκαιρινά γεγονότα του Παγώνη και τη βιασύνη του να δηλώσει πρώτος υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδος (και αργότερα πέτυχε "συμπληρωματικά" να πάρει και το χρίσμα από τη Ρηγίλης).

Αυτά είναι τα τελευταία συμβάντα πατριώτη.Αυτά και άλλα χειρότερα, ακούγονται στη Μαντήλω.

Οσον αφορά για τους παρευρεθέντες στην Ομιλία του Παγώνη στην Αθήνα, τελικά όλοι κατάλαβαν ότι δεν ήταν πάνω από 100 - 120 Δωριείς.

Τα υπόλοιπα ...είναι λόγια του αέρα.Ρωτήστε τους ολίγους που πήγαν να σας το επιβεβαιώσουν (κάποιοι μάλιστα νεαρής ηλικίας ήδη το μετάνοιωσαν που πήγαν σε παρόμοια συγκεντρωση, με παρευρισκόμενους Ανδρεουλάκο - Γκελεστάθη κλπ γεροντοπαλλίκαρα ! )

Αυτά έχει η ζωή φίλε Τάσο. Οτι σπείρεις θα θερίσεις !
Οταν πέρναγες από το πλάτανο και τη Μαντήλω, δεν μας χαιρέταγες κάν, δε μας ρώτησες ποτέ - έστω και τυπικά, άν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Τώρα...το πρόβλημα τόχεις ΜΟΝΟ εσύ !

Οι τρικλοποδιές και τα λοιπά ... της θητείας σου (εσύ ξέρεις καλύτερα...) τώρα πληρώνονται .

Μήπως κάνω λάθος ?

Μήπως ακούς ψέμματα ?

Δε νομίζω !

11.880

- ΥΓ. Ο Ντελάλης της Μαντήλως, σε χαιρετά, όπως ήδη σε χαιρέτισαν και οι πρώην ψηφοφόροι σου !
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου