Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΔΗΜΟΤ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΥΠΑΛΙΩΤΕΣ &  ΔΩΡΙΕΙΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ  ΕΒΓΑΛΑΝ ΝΙΚΗΤΗ, ΤΟ κ. ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ.

-ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ
(μέχρι που άλλαξε ο Παγώνης με την ομάδα του, το Β΄γκάλοπ που κάναμε στο Ντελάλη)

Ο ΠΑΓΩΝΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ και ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.  ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΗ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ (τον Αύγουστο) ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ, ΝΑ ΑΥΤΟ-ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ούτε από το Κ.Τσιακούμη).

Ο ΠΑΓΩΝΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟ, ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟ-ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

Ο ΠΑΓΩΝΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ" ΣΤΟ ΕΥΠΑΛΙΟ. ΕΧΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑ (το χωριό του).
ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ , ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑ (και Καραμπάσι...)
ΟΛΑ , ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑΣΟ (να μάθεις, ότι πρέπει να χαιρετάς το κόσμο Σου ! )

* Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΤΣΙΑΚΟΥΜΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο "ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΗΛΩΣ" ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΓΩΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΤΣΙΑΚΟΥΜΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΑΣ.
(ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΑΚΟΥΜΗ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΗΣ .
Η ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΗ (με 2 βοηθούς , ένα Ευπαλιώτη και ένα Λιδωρικώτη...) ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ.

-ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΤΣΙ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΤΣΙΑΚΟΥΜΗΣ, ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ κ. ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ (να το θυμάστε ! ).

-αλλωστε 3 χρονια, δεν ειναι πολλά, θα περάσουν γρήγορα και θα φανούν όλες οι δυσκολίες που θα κληθεί να λύσει ο Καπετζώνης, ανάμεσα στα Λιδωρίκια και στα παραλιακά χωριά.
Το Γενάρη θα αρχίσουν τα δύσκολα και η γκρίνια, στους σημερινούς νικητές των εκλογών.


Ο ντελάλης της Μαντήλως
(Μαρία στάλεγα, στα είχα προβλέψει στα Κούκουρα...!   Κάτσε σπίτι τώρα ! )
-

1 σχόλιο:

  1. Τελικα τωρα που εχασε ο παγωνης,θα σε πληρωσει κανονικα?
    ειναι κριμα να χασεις τα λεφτα που σου ειχε πει γιατι τον στηριξες πολυ απο αυτο το blog...
    (ειδικα με το δευτερο ...΄΄γκαλοπ΄΄...)
    τραβα να τιναξεις καμια ελια τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή