Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

TΑΣΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ



.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΙΛΗΣΕ στην ΑΘΗΝΑ, Ο κ.ΠΑΓΩΝΗΣ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔ ΣΤΑΝΛΕΫ.
.
-ΜΕ 150 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ...  ΕΜΕΙΝΕ Ο ΠΑΓΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
- ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΣ στη ...."ΝΕΑ ΠΝΟΗ" του ΠΑΓΩΝΗ.
.
-ΑΤΟΝΙΚΗ Η ΟΜΙΛΙΑ του στην ΑΘΗΝΑ, ΜΕ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,  ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΑΛΗΑ ΦΡΟΥΡΑ... ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
(ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗΣ - ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ - κλπ  . ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΛΛΕΙΠΕ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ.ΦΡΟΥΡΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.000 ΕΤΩΝ.
.

-ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ ?
ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ?
-ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ από ΤΗ ΝΕΑ ΠΝΟΗ (που τη βρήκε άραγε ? ΔΙΠΛΑ στους ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ και ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ ? )

- ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ, ...ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ  ΦΑΛΑΓΓΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ...ΑΠΌ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ.
.
-ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΗ, ΦΥΓΑΝ ΝΥΧΤΑ ΑΠΌ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ... ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ " ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ ".

. ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΕ, ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ.

. ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΑΠΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

-ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ,  ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΥΠΑΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝ ΠΑΝΤΑ , ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ.

-ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΠΑΛΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΚΟΥΜΗΣ ?

-ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΑΣ, κ. ΠΑΓΩΝΗ, ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΠΑΛΙΟ, ΣΤΑ ΜΟΥΡΝΟΧΩΡΙΑ, ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΞΑΡΙΑ (αλήθεια τέλειωσε από το Πάσχα και λειτουργεί κανονικά το πολυτελέστατο Ξενοδοχείο στο Παλιοξάρι και ακόμα φτιάχεις το δρόμο. Δε ντρεπόμαστε λιγάκι ? Κατά τα άλλα ζητάς επενδύσεις στο τόπο σου, ας  γελάσουμε !)

-------------

Aκολουθεί απόσπασμα της ομιλίας από το άρθρο του Περ Λουκόπουλου στο ΔΩΡΙΔΑ news ( http://dorida.blogspot.com )

.....Η κρίσιμη στιγμή , είπε ο Τ.Παγώνης , είναι τώρα και ας μη διστάσουμε για να πάμε μπροστά, επιτέθηκε δε κατά του Γ.Καπεντζώνη λέγοντας «ότι εμείς δεν φοράμε τον μανδύα του ανεξάρτητου, αποποιώντας το παρελθόν μας με μάσκες που θα τις κατεβάσουμε μετά τις εκλογές. Αυτοί που είμαστε τώρα , τόνισε , θα είμαστε και μετά τις εκλογές».





Στο τέλος της ομιλίας του , παρουσίασε έναν – έναν τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ήταν παρόντες ( περίπου 27 από τους 41) και ευχαρίστησε τους πολιτικούς και πολιτευτές που παραβρέθηκαν Νίκο Γκελεστάθη, Απ. Ανδρεουλάκο, Δ. Μπούγα, Κ. Κουτσομήχο, τον Δήμαρχο Λιδωρικίου Γ. Κουλούλα ,Ευθ. Αλεξανδρή, τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κ. Παπαθανασίου, τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αθήνας Παν. Ευσταθίου.




Ο Τ.Παγώνης τέλος ζήτησε από τους 150 περίπου Δωριείς που παρακολούθησαν την ομιλία του , να δώσουν δυναμικό και μαζικό παρών στις εκλογές , για να φυσήξει νέα πνοή στη Δωρίδα .

.

πηγή DORIDA news /  http://dorida.blogspot.com/ /
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου