Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ...
- ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ... ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ , ΜΕ ΤΟΥΣ ...ΑΡΧΙ-ΚΟΠΡΙΤΕΣ

Χωρίς όρια είναι το παραλήρημα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο οποίος πλέον βάλλει κατά πάντων.


Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της διυπουργικής για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και αναφερόμενος στην ομιλία του στην Οξφόρδη τον περασμένο Μάιο, είπε χαρακτηριστικά: «κάτι φοιτητές του κ… πήραν συγκεκριμένα κομμάτια από την ομιλία μου και τα παρουσίασαν με τον τρόπο που τα παρουσίασαν».


«Αλλά δεν φταίνε αυτοί, φταίνε τα ζώα σε αυτή την εφημερίδα που...

το δημοσίευσε, (σ.σ Ελεύθερος Τύπος) αλλά περισσότερο ζώα είναι αυτοί που την αγόρασαν» είπε ο κ. Πάγκαλος αφήνοντας άναυδους τους δημοσιογράφους.

Κατά τα άλλα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επέμεινε στις απόψεις του ότι οι επαναστάτες του 1821 ήταν αγράμματοι.

Η κυβέρνηση επισήμως δηλώνει «ουδέν σχόλιο» για τη νέα έκρηξη Πάγκαλου, ωστόσο προβληματισμός υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου όσον αφορά στην συμπεριφορά του που συχνά ξεφεύγει από την κοσμιότητα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις κυβερνητικών παραγόντων, ο Πάγκαλος θεωρεί, πως μπορεί να λέει ό, τι νομίζει, καθώς εμμέσως πλην σαφώς σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η επιφύλαξη, που υπάρχει στο εσωτερικό της κυβέρνησης, είναι ότι οποιαδήποτε αντίδραση εκ μέρους της θα οξύνει περισσότερο τα πράγματα και αυτό πρακτικά θα οδηγήσει στην αποπομπή του αντιπροέδρου.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου