Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Γιατί δε πήγε ο Παγώνης στο ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ, στο Τρίκορφο

Τελευταία έγινε ο Μυστικός Δείπνος  στο ΤΡΙΚΟΡΦΟ, στο σπίτι του κ.Ιωάννη Τάγκαλου (που έχασε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές).

Στελέχη - Δημοτικοί Σύμβουλοι (εκλεγμένοι και μη) της παράταξης του κ.ΤΑΣΟΥ ΠΑΓΩΝΗ από τις Δ.Ε. ΕΥΠΑΛΙΟΥ και ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ, ήταν οι καλεσμένοι στη στρογγυλή τράπεζα του Δείπνου.
Τι συζήτησαν ?
Πολύ απλά, κάναν μιά ανασκόπηση των γεγονότων "γιατί έχασε ο συνδυασμός τους στις τελευταίες εκλογές". Ο καθένας έλεγε τα δικά του και κατέληξαν ότι βασικά έφταιξε ...η έλλειψη ενημέρωσης των Δωριέων, ότι δε διέθεσαν δικό του Τύπο και βασικά δεν "δημιούργησαν δική τους ανεξάρτητη ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ", ώστε να προβάλουν το έργο τους.
Αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το Καπεντζώνη, με τη νέα  οργάνωση του Γραφείου και κυρίως να δημιουργήσουν δική τους Ιστοσελίδα.

Περιμένουμε να τη δούμε και να δούμε τι θα γράψουν και κυρίως ποιοί θα συμμετέχουν !
Αφού φάγανε του σκασμού, τους άρεσε η ιδέα να γευματίζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα ...σε διαφορετικές Ενότητες του ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ, με τη βοήθεια ομοιδεατών τους.
Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία, είναι ότι ο κ.Παγώνης -παρά το γεγονός ότι ήταν καλεσμένος στο γεύμα - δε παρεβρέθηκε στο ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ.
Ισως επειδή στο τραπέζι παρευρισκόταν κάποιος εκκολαπτόμενος και μελλοντικός υποψήφιος Τρικορφιώτης.
Η αλήθεια όμως είναι "ότι παιδιά έχει πέσει μεγάλη γκρίνια στην Ομάδα"  και ίσως ...έστω και αργά ανακάλυψαν ότι... ο ηγέτης τους¨"έχει ...άλλα στο μυαλό του".
Θα περιμένουμε να δούμε τα νέα σχέδια της Ομάδας , χωρίς το πρώην Ηγέτη τους.
Κάτι αλλάζει στο Ευπάλιο και στην ημιορεινή Δωρίδα ! Η γκρίνια ... συνεχίζεται , γιατί φοβούνται τον Αλέκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου