Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ποιός περιμένει από το Γιώργο Παπανδρέου, ότι μπορεί να κάνει κάτι για την Ελλάδα ?


Τα γεγονότα τρέχουν , η κατάσταση δε πάει άλλο.

Τότε γιατί βρε  Γιώργο :

1. Μετά το τεμπέλη Καραμανλή, Ενώ ήξερες από την αρχή ότι λεφτά δεν υπάρχουν γιατί τότε τα έταζες στο λαό ? Αφού σε είχαν ενημερώσει και ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, και η Γαλλίδα, και ο Προβόπουλος, και ο άχρηστος χοντρός, αλλά βασικά στο εξήγησαν αναλυτικά οι σύμβουλοί σου οι Αμερικάνοι.
2. Οταν βγήκες, το 2009 - ενώ ήξερες, όπως ομολόγησε ο Παπακωνσταντίνου στο Μέγκα - γιατί μοίραζες λεφτά ?
3. Γιατί δεν πήρες μέτρα, αλλά συνεχώς έλεγες και έκανες, μλκς. Ζάππειο 1, το πιστόλι, κλπ.
4. Εδώ μπλόφα έκανες, και ειδοποίησες τους κερδοσκόπους. “το πιστόλι το θέλουμε, αλλά όχι για να το χρησιμοποιήσουμε”
5. Γιατί κανόνισες με τον Στρος Καν να μπούμε στο ΔΝΤ, αν δεν ήξερες τα χάλια της οικονομίας ?
6. Γιατί όταν μπήκαμε στο ΔΝΤ, δεν έκανες ΤΟΤΕ δημοψήφισμα, αλλά αντάλλαξες το ιδιωτικό χρέος με κρατικό, και τώρα λες ότι θές Δημοψήφισμα!
7. Το καλοκαίρι, σταμάτησες την ιστορική συμφωνία με τον Σαμαρά, διότι λες ότι την δημοσιοποίησε τάχαμες ο Σαμαράς. Γιατί παιδί μου, κρυφή θα την είχατε την συγκυβέρνηση? Αφού είσαστε συμμαθητές και ο Αντώνης στο τέλος θα συγκαλύψει - όπως γίνεται πάντα σε αυτή τη χώρα - τις παρανομίες σου.
8. Προχτές γιατί είπες ψέματα, ότι είναι ενήμεροι οι αρχηγοί της ΕΕ (για το Δημοψήφισμα), αλλά και ότι η 6η δόση θα ερχόταν οπωσδήποτε ?
9. Προχθές το πρωί, αφού μας έχεις ξεφτιλίσει τελείως, αντί να καλέσεις τον άλλο άχρηστο να έρθει στην Βουλή, και να καθόσασταν σε ένα γραφείο, με τα επιτελεία σας, και να σχεδιάζατε μια κυβέρνηση. Σε 5 ώρες θα ήταν έτοιμη, αλλά είπες, ψηφίστε με για να διαλύσω την Βουλή και να κάνω άλλη κυβέρνηση? Τελικά γιατί δεν είπες στο Κάρολο Παπούλια, ότι "δε πρόκειται να παραιτηθείς"
10) αφού γατζώθηκες στο κόμμα - με το δακτυλίδι και χωρίς εκλογές ή δημοψήφισμα -  γιατί δε τα παρατάς ?
(μήπως θές να μείνεις Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , έστω και με το 18 % αυτού ? )

Μήπως τελικά τα έχεις αρπάξει από κάποιον, Σύμβουλο Αμερικάνο ( πχ Goldman Sacks) Τούρκο, Αρειανό, από τον Σόρρος, Ρουμπινί - δεν ξέρω από ποιόν -, αλλά πάντοτε κάνεις ότι περνά από το χέρι σου, για να διαλύσεις την χώρα, και τώρα είδες ότι δεν σου έκατσε η καταστροφή της, και αναίρεσες τα πάντα, με σκοπό να παραμείνεις στο τιμόνι, μέχρι την άλλη ευκαιρία που θα δημιουργήσεις ξανά σε 2-3 μήνες, ευελπιστώντας να καταφέρεις τότε να διαλύσεις την χώρα.
Γιατί Γιώργο μου, ΓΙΑΤΙ ? Γιατί "δε φεύγεις ΓΙΩΡΓΟ μου ? Τι φοβάσαι ?
Αφού έχεις μοιράσει την εξουσία με το Σαμαρά για τα επόμενα χρόνια, τι άλλο θές από τον Ελληνα ?


-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου