Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Οι αφορολόγητοι παραμένουν αφορολόγητοι


Το φαυλοκρατικό καθεστώς προστατεύει τους προνομιούχους του

Οι τοκογλύφοι μας «βομβαρδίζουν», όπως έκαναν στη Σερβία, όπως κάνουν και στη Λιβύη. 
Μόνο που στην Ελλάδα ρίχνουν «έξυπνες βόμβες», για να εξοντώσουν την ελληνική μεσαία τάξη. Η κατοχική κυβέρνηση υλοποιώντας τις «άνωθεν» και «έξωθεν» εντολές, εξαπέλυσε φοροεισπρακτικό τσουνάμι για τη φορολογική «αφαίμαξη» των μισθωτών, των συνταξιούχων, των επαγγελματιών και των ανέργων. Ότι κινείται φορολογείται, μαζί και τα ακίνητα των 80 τμ, που γίνονται τεκμήρια, και το αφορολόγητο πάει στα 8000 ευρώ, στα 570 ευρώ τον μήνα.
Οι προνομιούχοι «αφορολόγητοι» όμως παραμένουν αφορολόγητοι.
Το 2007, την περίοδο της «γαλάζιας επανίδρυσης», (ανασκολόπισης), του Κράτους,
ο Αλογοσκούφης, με την (προσωρινή) κατάργηση του φόρου κληρονομιών, (που επανήλθε το 2009),έκανε ένα «μικρό δωράκι», σε ορισμένους πολύ πλούσιους κληρονόμους, της ελληνικής ψωρο-ελίτ, χαρίζοντας τους φόρους 115 εκ. ευρώ.
Τότε ο «σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε, δια της κας Κατσέλη ότι « αυτή τη στιγμή χαρίζουμε 115 εκατομμύρια ευρώ σε όλους όσους έχουν μεγάλες κληρονομιές και εισπράττει η κυβέρνηση περίπου έσοδα 660 εκατομμύρια ευρώ απ´ όλους όσους έχουν στην κατοχή τους ακίνητο», ενώ πρόσθετε ότι, «πέστε ότι ήταν μια μεγάλη κληρονομιά, περίπου 5 εκατομμύρια, ο κάτοχος θα πλήρωνε τώρα ένα φόρο περίπου 1 εκατομμύριο, 963 χιλιάδες. Το 2008 θα πληρώνει μόνο 50.000». http://tm.pasok.gr/oikonomia/?p=416
Τώρα, στα «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2011 – 2015», ξέχασαν και πάλι τους δικούς τους αφορολόγητους. 
Έκτατη εισφορά «κοινωνικής αλληλεγγύης» επιβάλλεται στους συνταξιούχους, αλλά όχι στους αφορολόγητους των 115 εκ ευρώ. Όπως δεν επιβάλλεται καμιά εισφορά «κοινωνικής αλληλεγγύης», στα αφορολόγητα ακίνητα των off shore.
Και φυσικά ούτε σκέψη για τη φορολόγηση και την εισφορά «κοινωνικής αλληλεγγύης», προς τους «ταλμουδιστάς» του ΚΙΣ, που παραμένουν αφορολόγητοι αφου απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο
ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι
Εβραϊκών συμφερόντων επιχειρήσεις που λειτουργούν στην
Ελλάδα και δεν πληρώνουν φόρο εισοδήματος εφόσον αποδίδουν την «δεκάτη» στο Αφορολόγητο ΚΙΣ. !!!

Με βασιλικό διάταγμα του 1946, που ανανεώθηκε το 1974, και επαναβεβαιώθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα 182, (22-3-1978), «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!
Κανένας Εβραίος που πληρώνει στο ΚΙΣ, δεν πληρώνει
φόρο στο ελληνικό δημόσιο, και το προνόμιο έχει επεκταθεί και στους «Χριστανούς» που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. και οι οποίοι απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο!!!

Το Κ.Ι.Σ. δέχεται δωρεές και κληρονομιές Εβραίων, υποκαθιστώντας το ελληνικό κράτος, και είναι απαλλαγμένο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά
τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο
για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή
ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα
προϊόντα για «θρησκευτική» χρήση.
Το απλό δημοκρατικό ερώτημα είναι Μετά από αυτά, δικαίως αναρωτιέται ο γράφων, αλλά και ο κάθε Έλληνας γιατί να πληρώνουν, οι απλοί Έλληνες πολίτες (τρίτης κατηγορίας) τη στιγμή που άλλοι Έλληνες πολίτες πρώτης κατηγορίας* (Εβραίοι στο θρήσκευμα) δεν συμπαρατάσσονται στην «στήριξη» της οικονομίας , και δεν συνδράμουν για την οικονομική της σωτηρία;
Γιατί, άραγε, θα πρέπει ο μισθωτός, ο συνταξιούχος , ο δημόσιος υπάλληλος, ο άνεργος , ο φτωχός να ανεχθούν την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης
Papaevraiou,
όταν κάποιοι άλλοι (Εβραίοι το θρήσκευμα) απολαμβάνουν ειδικής
μέριμνας, προστασίας και ουσιαστικής απαλλαγής από τη φορολογία με τη «δεκάτη»;
Για το λόγο αυτό στο υπόμνημα της Ελεύθερης Ελλάδας που υποβάλαμε 114 έλληνες πολίτες προς τον πρόεδρο της Βουλής και τα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας στις 15-06-2011 αναφέραμε:
« Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα, θεωρούμε ότι σε συνθήκες της δημοσιονομικής κρίσης, και τη στιγμή που αυξάνονται οι φόροι που επιβαρύνουν τον έλληνα πολίτη, ότι είναι απαράδεκτο θα εξακολουθούν να υφίστανται τα φορολογικά προνόμια, που παραχωρήθηκαν μετά το παγκόσμιο πόλεμο, στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και στους Έλληνες εβραϊκού θρησκεύματος, και τα οποία παραβιάζουν τη συνταγματική αρχή της ισότητας. Δεν είναι δυνατόν, να εξακολουθούν να έχουν επιλογή μεταξύ της δεκάτης προς το ΚΙΣ και της φορολογικής δήλωσης προς το ελληνικό δημόσιο οι Έλληνες εβραϊκού θρησκεύματος, ούτε να παραμένει εντελώς αφορολόγητη η περιουσία και τα έσοδα του ΚΙΣ».
.
* Δεύτερης κατηγορίας είναι οι αφορολόγητοι και τζαμπατζήδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που τους έφερε το MAFIA TOURS και τους προστατεύει η «Παγκόσμια Διακυβέρνηση των Τοκογλύφων φυσικά».

- Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου