Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Σε δημοπρασία το μάζεμα και η μεταφορά των σκουπιδιών στον Eυπάλιο, Δ.Δωρίδος ( τι τους μάζεψαν άραγε τόσους οδηγούς? )


Σε δημοπρασία το μάζεμα και η μεταφορά των σκουπιδιών στον Δήμο Δωρίδας

-
Σε δημοπρασία βγαίνει το μάζεμα και η μεταφορά  των σκουπιδιών στην ΔΕ Ευπαλίου καθώς επίσης και στα χωριά Γλυφάδα Ελαία και Τριζόνια.  

Το ποσό που αντιστοιχεί γιά το χρονικό διάστημα μέχρι 31/12/2012 ανέρχεται 60.000€ συν ΦΠΑ.
Η λέξη δημοπρασία δεν λέει τίποτε όταν οι όροι φωτογραφίζουν κάποιους ή λόγω του μεγάλου κέρδους δίνεται η δυνατότητα σε αυτούς που συμμετέχουν να τα "βρούν".
Στο άρθρο 4 φωτογραφίζεται συγκεκριμένος εργολάβος. 

Μόνο του όνομά του δεν αναφέρεται. Είναι ο εργολάβος αποκομιδής  του Δήμου Ευπαλίου μέχρι το 2010 ο οποίος και κατά διαστήματα τσίμπαγε και άλλες εργασίες φαντάσματα.  
Είναι ο προμηθευτής καυσίμων των 4 Δήμων Ευπαλίου-Τολοφώνος-Βαρδουσίων και Λιδωρικίου γιά το 2012 ύστερα από διαγωνισμό. Είναι φαίνεται ο μόνος ο οποίος αντέχει...
απλήρωτος σε αυτές τις μεγάλες ποσότητες καυσίμων για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Τα άλλα βενζινάδικα από ότι έμαθα δεν ενδιαφέρθηκαν γιατί ο Δήμος αργεί πολύ να εξοφλεί τις υποχρεώσεις του απέναντί τους. Είχαν λέει την τρελή απαίτηση να πληρώνονται εντός ενός μηνός....
Η δαπάνη γιά τα σκουπίδια του Ευπαλίου το 2010 γιά διάστημα ενός χρόνου ήταν 36000€. Με εντυπωσιάζει πόσο αυξήθηκε το κόστος μέσα σε δύο χρόνια και γιά το μισό χρονικό διάστημα ...

Αλήθεια εκεί στον Δήμο εφόσον είχαν σκοπό να δώσουν τα σκουπίδια σε εργολάβο τι τους μάζεψαν τόσους οδηγούς? 


*** Δήμαρχε, κλπ ανευθυνο-υπεύθυνοι του Δήμου, προσοχή, γιατί ο "χρόνος τέλειωσε", το ρολόι άρχισε εδώ και 3 μήνες να μετρά ανάποδα για τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Δωρίδος.

Κε Καπεντζώνη ...δεν θα έχεις καμμία δικαιολογία, εάν δεν καθαρίσεις....το μαγαζί.
Ολοι το βλέπουν, αλλά ακόμη έχουν υπομονή, γιατί υπάρχει η κρίση.
Η ανατροπή δε είναι τόσο δύσκολη, ούτε και μακρινή.
Η παραλιακή Δωρίδα, δε μπόρεσε να πάρει και φέτος, ούτε μία Γαλάζια σημαία, οι παραλίες δεν καθαρίζονται όπως πρέπει ...και βουίζουν τα μέσα για στημένους διαγωνισμούς και προσλήψεις οδηγών, χωρίς κανένα αντικείμενο.
Πέρσι ήσουν καινούργιος, υπήρχε δικαιολογία, φέτος όμως...το ρολόι..."γράφει".
Ηδη έρχονται τα πρώτα μηνύματα από το Ευπάλιο-Σεργούλα-Χιλαδού κλπ χωριά, εκτός αν δεν τα βλέπετε..! Μετά τα ΕΛΤΑ Ευπαλίου, έρχονται καταγγελίες από Σεργούλα μεριά.Καλού - κακού ρίξε και μιά ματιά στην ..Ερατεινή.Η κατάσταση σίγουρα είναι δύσκολη, αλλά ας προσέξουμε ...να "μη Μας ...ξεφύγ..."

Με το να τους "ταϊζουμε Ολους", δε σημαίνει ότι " εξυπηρετούμε Ολους τους ... πολίτες".Μη ξεχνάμε ότι "οι πολίτες μας εκλέγουν, για να τους υπηρετούμε", όχι απλά αν κάνουμε διαχείριση...!


-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου