Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν έχει προκύψει κανένα ίχνος αξιόποινης πράξης για τους Μειμαράκη, Βουλγαράκη και ΛιάπηΤι προκύπτει για Μεϊμαράκη, Βουλγαράκη και Λιάπη
.
Στα χέρια της εισαγγελέας Πόπης Παπανδρέου βρίσκεται η δικογραφία για τις καταγγελίες σε βάρος των κυρίων Μεϊμαράκη, Βουλγαράκη και Λιάπη.

Από την έρευνα που έχει διενεργήσει το ΣΔΟΕ, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κανένα ίχνος αξιόποινης πράξης για τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους δύο πρώην υπουργούς Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη.

«Στο πλαίσιο των ελέγχων που έχουν γίνει μέχρι τώρα, σύμφωνα με τα Νέα, δεν έχουν προκύψει στοιχεία για τα προαναφερθέντα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται στη συμπληρωματική αναφορά του Ιωσήφ Λιβανού», καταλήγει το πόρισμα του ΣΔΟΕ.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η κ. Πόπη Παπανδρέου έχει καλέσει να εξετάσει ως μάρτυρες τον επιχειρηματία Γιώργο Ζωγραφάκη και τον κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανό. Οι δύο άνδρες ισχυρίστηκαν ότι ο κατασκευαστικός όμιλος Καρούζου, με τον οποίο και οι ίδιοι συνεργάζονταν στο παρελθόν, λειτουργούσε ως «πλυντήριο» διακίνησης μαύρου πολιτικού χρήματος πρώην υπουργών.

- Πηγή, Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου