Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Δεν θα γίνει και η «Αξιοποίηση – Διαχείριση φυσικών βοσκοτόπων του Δήμου Ευπάλιου» - Άλλο ένα έργο της Δωρίδας πήγε στα αζήτητα

-Καιρός είναι να δούμε "τα του οίκου μας".

Ο "Ντελάλης της Μαντήλως"   ξαναπαίρνει ΔΡΆΣΗ, μετά από τα mails που στείλαν οι Ευπαλιώτες.

-Αλήθεια , πώς πάει ο Δήμος ΔΩΡΙΔΟΣ, μετά τις Δημοτικές εκλογές και μετά τις Βουλευτικές ?
-Μας έρχονται πολλά μηνύματα, που δεικνύουν ότι "κινούμαστε ...χαλαρά" ,αφού άλλωστε έχουμε στη τσέπη την επόμενη 5ετία.(αυτό δε σημαίνει  ότι πρώτα τρέχαμε Γιώργο...)
-Αληθεύουν όλα αυτά Δήμαρχε Γιώργο Καπεντζώνη...?
-Ας δούμε τι γράψαν τα μπλόγκς για το Δήμο μας.
----------------------------------------------------------------------------------------
Στην έγκριτη εφημερίδα "Η ΩΡΑ της ΦΩΚΙΔΟΣ", 
διαβάζουμε :

Στον κάλαθο των αχρήστων άλλο ένα έργο της Δωρίδας


-



 Δεν θα γίνει και η «Αξιοποίηση – Διαχείριση φυσικών βοσκοτόπων του Δήμου Ευπαλίου»
Στον κάλαθο των αχρήστων άλλο ένα έργο της Δωρίδας
-Δεν κατέστη δυνατή η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του πρώην Δ Ευπαλίου και του αρμοδίου Δασαρχείου Λιδωρικίου και η οποία απαιτούνταν προκειμένου να υλοποιηθούν οι παραπάνω συμβάσεις που απαρτίζουν τη συνολική μελέτη του θέματος.

Άλλο ένα έργο της Δωρίδας πήγε στα αζήτητα, καθώς στην Οικονομική Επιτροπή αποφασίστηκε η διάλυση της σύμβασης του έργου, μετά από εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Δελφών, αφού δεν υπεγράφη προγραμματική σύμβαση μεταξύ  του πρώην Δ Ευπαλίου και του αρμοδίου Δασαρχείου Λιδωρικίου!
Στο πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής αναφέρεται ότι με το υπ αριθ 337/8-1-2015 έγγραφό του Δήμου Δελφών (Δ/νση τεχνικών υπηρεσιών) εισηγήθηκαν την διάλυση των συμβάσεων της μελέτης «Αξιοποίησης – Διαχείρισης φυσικών βοσκοτόπων του Δήμου Ευπάλιου». Περιελάμβανε επίσης τις συμβάσεις που είχαν με τους αναδόχους και τις σχετικές δηλώσεις ενδιαφερομένων που αποδέχονται την διάλυση των συμβάσεων:
Α) η από 24-12-2014 δήλωση του αναδόχου μελετητή Ιωάννη Τίγκα
Β) η από 18-12-2014 δήλωση του αναδόχου μελετητή Δημ. Πυργάκη
Γ) η από 15-12-2014 δήλωση του αναδόχου μελετητή Γεώργιου Σιγαλού
Δ ) η από 9-12-2014 δήλωση του αναδόχου μελετήτριας Χρ Πριοβόλου
Το γεγονός ότι μετά την υπογραφή των προαναφερόμενων επί μέρους συμβάσεων δεν κατέστη δυνατή η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του πρώην Δ Ευπαλίου και του αρμοδίου Δασαρχείου Λιδωρικίου και η οποία απαιτούνταν προκειμένου να υλοποιηθούν οι παραπάνω συμβάσεις που απαρτίζουν τη συνολική μελέτη του θέματος.
Οι συμβάσεις που διαλύθηκαν είναι οι εξής:
α. υπ αριθ 474/3-2-2009 σύμβαση «Τοπογραφική μελέτη –Μελέτη οδοποιίας και τεχνικών έργων, έργου «Αξιοποίηση –Διαχείρισης φυσικών βοσκοτόπων του Δήμου Ευπαλίου μεταξύ πρώην Δήμου Ευπαλίου και Χριστίνας Πριοβόλου .
β υπ αριθ 1163/10-3-2009 σύμβαση «Γεωπονική μελέτη του έργου «Αξιοποίηση – Διαχείρισης φυσικών βοσκοτόπων του Δήμου Ευπαλίου μεταξύ πρώην Δήμου Ευπαλίου και Γεωργίου Σιγαλού .
γ) υπ αριθ 1161/10-3-2009 σύμβαση «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Αξιοποίηση –Διαχείρισης φυσικών βοσκοτόπων του Δήμου Ευπαλίου μεταξύ πρώην Δήμου Ευπαλίου και κ Ιωάννη Τίγκα δ υπ αριθ 1162/10-3-2009 συμβαση «Γεωλογική μελέτη του έργου «Αξιοποίηση – Διαχείριση ς φυσικών βοσκοτόπων του Δήμου Ευπαλίου μεταξύ πρώην Δήμου Ευπαλίου και κ. Δημητρίου Πυργάκη .
Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει υπαιτιότητα των αναδόχων, αλλά ούτε και προκύπτει η αποζημίωσή τους.
Η οικονομική επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα τη διάλυση των συμβάσεων της μελέτης «αξιοποίηση –Διαχείρισης φυσικών βοσκοτόπων του Δήμου Ευπαλίου.


.
-Το έγραψε η ΩΡΑ της ΦΩΚΙΔΑΣ,    Ημερομηνία δημοσίευσης:13/02/2015  - www.orafok.gr


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου