Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΩΡΙΔΟΣ


Μέσα από την τηλεόραση του Lepanto ο νυν δήμαρχος Ευπαλίου Αναστάσιος Παγώνης, ανακοίνωσε  επίσημα την υποψηφιότητά του.
Ήταν μια απόφαση σύμφωνα με τον ίδιο που πάρθηκε έπειτα από τις επαφές που είχε ο ίδιος με τους συνεργάτες του και στους τέσσερις πρώην δήμους που συγκροτούν το δήμο Δωρίδας. Θα εργαστώ για το καλό όλων και με γνώμονα το συμφέρον του πολίτη σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παγώνης.



Σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και χωρίς την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην οποία ο ίδιος ανήκει, ο κ. Παγώνης υπογράμμισε πως δεν είναι αυτός ο σκοπός της υποψηφιότητάς του και δεν θα σταθεί σε αυτό αφού από ότι άφησε να εννοηθεί στο ψηφοδέλτιό του θα υπάρχουν ονόματα από όλους τους πολιτικούς χώρους. Βέβαια αν η στήριξη δοθεί τότε είναι καλοδεχούμενη.

Σε άλλη ερώτηση για τα προβλήματα που ταλανίζουν το νέο δήμο, ο νυν δήμαρχος Ευπαλίου τόνισε πως γνωρίζει την περιοχή πολύ καλά αφού σαν εκπαιδευτικός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει ολόκληρη την περιοχή και να δει από κοντά τα όποια ζητήματα απασχολούν τους κατοίκους σε Ευπάλιο, Λιδωρίκι, Βαρδούσια και Τολοφώνα.

Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα ισχυρίστηκε ο κ. Παγώνης και κάλεσε όλους τους ενεργούς πολίτες να συστρατευτούν στο πλευρό του για να κάνουν πράξη τη νέα εποχή στο Δήμο Δωρίδας.
(πηγή, Lepanto-rtv.gr  ).

** Το Σλέ και ο Ντελάλης της  Μαντήλως, τον καλωσορύζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου