Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Oδηγούμαστε σε ανατροπές....από τη Ρηγίλης !


Διαβάσαμε το άρθρο του  Παύλου Δωριάδη, στο Dorida news (http://dorida.blogspot.com ) και βούιξε η Δωρίδα ότι κάτι "μαγειρεύεται από ψηλά στη ΝΔ". Συμπατριώτες μου, μάλλον οδηγούμαστε σε ανατροπές....

Η προεκλογική δημοτική μάχη στο Δήμο Δωρίδας έχει αρχίσει να φουντώνει στο παρασκήνιο και οι πιθανοί μονομάχοι, παρότι δεν είναι ακόμα εντελώς ξεκάθαρο το τοπίο των υποψηφίων , φανερώνουν σιγά-σιγά τα ¨όπλα¨  που έχουν στη φαρέτρα τους . 
Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη δημοσκόπηση από την εταιρεία ALCO  , με εντολή της ΝΔ για το ποιός θα είναι τελικά ο υποψήφιός της για την Δημαρχία μεταξύ Τ. Παγώνη και Γ. Κουλούλα


Στο επιτελείο του Παγώνη πρώτη φορά επικρατεί  έντονος προβληματισμός , για το αν το "γκάλοπ" θα είναι καθαρό και όχι ... «πειραγμένο» !

Βλέπω σε εξέλιξη χοντρά μαγειρέματα !

Ολοι είναι πεπεισμένοι ότι,  η κομματική νομενκλατούρα της ΝΔ σε Άμφισσα και Φωκίδα , προσπαθούν να πείσουν και το έχουν καταφέρει μέχρι ενός σημείου , την ηγετική ομάδα της Ρηγίλλης ,ότι το κόμμα το συμφέρει να ηγηθεί ο Κουλούλας . Προς την κατεύθυνση αυτή μάλιστα προσπαθούν να επιστρατεύσουν και κάποιους οικονομικούς παράγοντες , που πάντοτε τα κόμματα  έχουν την ανάγκη τους .

Είναι χαρακτηριστικό ακόμα ότι στα ευρήματα της δημοσκόπησης  θέτουν και το ερώτημα μεταξύ Κουλούλα και Καπεντζώνη ποιόν προτιμούν , για να βγάλουν ότι προηγείται ο Κουλούλας κι έτσι να αποτρέψουν φυγόκεντρες δυνάμεις που παρατηρούνται από την διχαστική και διασπαστική πορεία του χώρου της κεντροδεξιάς .

- απόσπασμα από το,  http://dorida.blogspot.com ,   

Προσοχή οι επόμενες μέρες είναι πονηρές, γι΄αυτό δώστε μεγάλη προσοχή στα τηλέφωνα που θα σας πάρουν για το γκάλοπ. Σίγουρα ετοιμάζονται να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα, υπέρ του Κουλούλα

-Βούιξε η Μαντήλω ότι προσπαθούν να ανατρέψουν το Τάσο Παγώνη επειδή είναι υπέρ της διατήρησης του Δήμου Δωρίδας στο Ευπάλιο.

-Θέλουν να διατηρήσουν την έδρα του Δήμου Δωρίδας, στο Λιδωρίκι.

-Το πραξικόπημα που ξεκίνησε η Παπαθανάση του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζεται και ενισχύεται από τη Ρηγίλης.Αυτό δεν θα περάσει, αυτή τη φορά.Δεν θα μας πιάσουν στον ύπνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου