Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΠΑΓΩΝΗΣ εναντίον ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ


Μετά την υποστήριξη του Τάσου Παγώνη από τη Ρηγίλης, τώρα αρχίζουν να δυσκολεύουν τα πράγματα στο Ευπάλιο (Δήμο Δωρίδας) .Δεν υπάρχει καμμία αμφισβήτηση, ότι ο Παγώνης ήταν η καλλίτερη επιλογή για τα παραλιακά χωριά και το Ευπάλιο.Είναι ο μοναδικός εγγυητής της διατήρησης του Δήμου, με έδρα το Ευπάλιο και της αξιοποίησης του νέου Δημαρχείου Ευπαλίου.

Συγχρόνως όμως όλοι γνωρίζουν ότι ο Παγώνης αποτελεί τη φυσική συνέχεια μιας μακράς διακυβέρνησης του τόπου από τα ίδια και ίδια πρόσωπα που έχουν πλέον κουράσει (Τσιακούμης κλπ)

Ο αγώνας προβλέπεται δύσκολος και θα εξαρτηθεί και από τα ορεινά χωριά


Κάτω από αυτό το σκηνικό , τώρα φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Καπεντζώνη, όλο και περισσότερο διαπιστώνεται και εδραιώνεται η άποψη ότι τελικά έχει την γενικότερη αποδοχή του κόσμου ως πρόσωπο, επιστήμονας-τεχνοκράτης (Διπλωμ. Πολιτικός Μηχανικός).



Ο Μηχανικός Γιώργος Καπεντζώνης – παιδί της Δωρίδας - φέρνει μαζί του έναν «άνεμο αλλαγής και ανανέωσης» που τόσο ανάγκη έχει η πονεμένη Δωρίδα. Ο Καπεντζώνης είναι ο μόνος που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τα παραλιακά χωρία και την ορεινή Δωρίδα.

Ο αγώνας άρχισε  και θα είναι δύσκολος.
Απομένουν μόλις 67 μέρες , να αποφασίσουμε για τη ΔΩΡΙΔΑ.
Ο "Ντελάλης της Μαντήλως" θα είναι εδώ !
.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου