Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Πώς ο Αρης Σπηλιωτόπουλος προσεγγίζει τον Κ. Καραμανλή, μέσω Θ. Ρουσόπουλου;


Θέμα επιστροφής του Θεόδωρου Ρουσόπουλου στην Νέα Δημοκρατία έθεσε σήμερα ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Μιλώντας στον σταθμό «Flash», κάλεσε, μάλιστα, τον κ. Ρουσόπουλο αλλά και τη ΝΔ να το εξετάσουν σε μεταγενέστερο χρόνο, σημειώνοντας ότι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ που τον κατηγόρησε δήλωσε πως δεν βρήκε τίποτα εναντίον του.


Η είδηση κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου όπου όλοι διερωτώνται γιατί ξαφνικά ο κ. Σπηλιωτόπουλος προσεγγίζει τον κ. Ρουσόπουλο, δεδομένης της αντιπαλότητας που τους χώριζε στο παρελθόν (ο κ. Ρουσόπουλος είχε διαδεχθεί τον κ. Σπηλιωτόπουλο στη θέση δεξιά από τον κ. Καραμανλή).

Η απάντηση είναι μία και απλή: Φαίνεται πως ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει πλέον αντιληφθεί ότι όλοι οι βασικοί ρόλοι στο νέο οργανωτικό σχήμα της ΝΔ έχουν δοθεί αλλού και συνεπώς πρέπει να περιοριστεί σε έναν δευτερεύοντα ρόλο. Γι αυτό προσπαθεί να φανεί αρεστός στον κ. Καραμανλή.

Αυτό εξηγεί και τον λόγο για τον οποίο βγήκε ξαφνικά να στηρίξει τον κ. Ρουσόπουλο.

Επειδή ως άνθρωπος των μήντια και της επικοινωνίας ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν μπορεί να μην γνωρίζει ότι ο συσχετισμός του με ένα πρόσωπο που επισύρει ακόμα την οργή των Νεοδημοκρατών μόνο κακό μπορεί να κάνει στην δική του εικόνα.

- πηγή, www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου