Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

TO ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΞΕΨΑΧΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ - ΠΕΛΕΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 2000 -2008


Τον έλεγχο όλων των χρηματιστηριακών συναλλαγών του πρώην υπουργού της Ν.Δ. κ. Γιώργου Βουλγαράκη και της συζύγου του συμβολαιογράφου κυρίας Αικατερίνης Πελέκη, ξεκίνησε το Υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο φορολογικού ελέγχου για την υπόθεση Βατοπαιδίου. Με επιστολή του προς όλες τις χρηματιστηριακές εταιρείες το υπουργείο ζητεί να ενημερωθεί για όλες τις πράξεις του κ. Βουλγαράκη και της συζύγου του στο Χρηματιστήριο, για τις μετοχές και τα μερίδια που διαθέτουν σε αμοιβαία κεφάλαια. Η εξεταζόμενη περίοδος για τις χρηματιστηριακές πράξεις του κ. Βουλγαράκη και της κυρίας Πελέκη αφορούν στην χρονική περίοδο από το 2000 έως το 2008.

Να σημειωθεί ότι το “R” στις 21/1 είχε αναφερθεί σε μία ακόμα περίπτωση πολιτικού προσώπου για το οποίο ασκείται έρευνα ως προς τις χρηματιστηριακές συναλλαγές του. Επρόκειτο για τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ κ. Α. Τσοχατζόπουλο.

Συγκεκριμένα, με επιστολή της προς όλες τις χρηματιστηριακές εταιρίες η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ζητούσε να ενημερωθεί, προκειμένου να ενημερώσει με τη σειρά της τις δικαστικές αρχές για όλες τις συναλλαγές του κ. Τσοχατζόπουλου, της συζύγου του κυρίας Σταμάτη και των παιδιών του Αλέξανδρου και Κατερίνας. Η Επιτροπή ζητά ενημέρωση απο το 1989 μέχρι σήμερα για όλες τις συναλλαγές της οικογένειας του πρώην υπουργού

http://www.reporter.gr/   /
 .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου