Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Γλύτωσαν το πριμ...με τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Η Τρόϊκα πίσω από τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου

Το L1 και το Olympia σας αποκαλύπτουν ποιός κρύβεται πίσω από τον αποκλεισμό της πρωταθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Τρόϊκα επέσπευσε την έλευση της στην χώρα μας, για ένα και αποκλειστικό λόγο: να αξιολογήσει τις δυνατότητες επιτυχίας της Ελληνικής...
.αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η συνάντηση κλείστηκε με πρόφαση τις συντάξεις, αλλά μέσα στα γραφεία οι συνδαιτήμονες ήταν επιφανείς αθλητές, προπονητές και αθλητικοί αναλυτές, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει τις αναλύσεις και τις προβλέψεις τους για τις πιθανότητες επιτυχίας ανά αθλητή και άθλημα.
Ο σκοπός προφανής….Σε περίπτωση νίκης, αφενός θα υπήρχε ψυχική ανάταση των ιθαγενών ανά την επικράτεια και αφετέρου κάθε ολυμπιονίκης θα δικαιούτο πριμ, το οποίο θα έπρεπε να βρεθεί και να εκταμιευτεί από τα ταμεία που διαχειρίζεται η Τρόϊκα, δηλαδή του κράτους.

Ο επικεφαλής της Τρόϊκας έριξε μια ματιά στο πάνω μέρος της ανάλυσης. Μεταξύ των πρώτων ονομάτων φάνταζε ένα ως πιθανή νικήτρια στο αγώνισμα της. Βούλα Παπαχρήστου. Αμέσως φώναξαν τον πρόθυμο για όλα Φώτη και του ανέθεσαν δουλειά (αφού δεν κάνει και κάτι στην συγκυβέρνηση), με σκοπό να δικαιολογήσει τη θέση του. Ο κυρ Φώτης φώναξε το επιτελείο. “Παιδιά, πως μπορούμε να την κάνουμε να μην κερδίσει; Θα έχουμε πρόβλημα με το αφεντικό”, ήταν τα λόγια του. Η συνέχεια γνωστή σε όλους.

 Ένα twitter, ένας επικεφαλής της αποστολής που ήταν “χρεωμένος” με ένα εκ/ριο και τα πρόθυμα media, ανέλαβαν να εκτελέσουν την αποστολή. Και το έκαναν με επιτυχία. Εύγε….. 

Υ.Γ. Μια απορία. Όταν μετά το Σύδνεϊ όλοι ήταν στους δρόμους πανηγυρίζοντας και αστειευόντουσαν λέγοντας ότι ο Κεντέρης κέρδισε γιατί τον κυνηγούσαν 7 μαύροι, τότε ήταν όλα ωραία και καλά; Ή απλά δεν υπήρχε twitter; 
Ουστ υποκριτές και ελληνόφωνοι άσπροι Πίου.- Loutraki One .---Πηγή:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου