Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Λεφτά υπάρχουν, αλλά έργα "δεν γίνανε" εδώ και 3 χρόνια, λέει ο σύντροφος Μίμης (Τάχα....αλλά ταχάλασα...που λέει και ο Λαός μας)

(δήλωση του Μίμη, στην εφημερ Η Ωρα της Φωκίδας,
 για τα 3 χρόνια που πέρασαν στο Δήμο Δωρίδας)
.

Τοπική Κοινότητα Ευπαλίου 

– Δημήτρης Λακουμέντας

.

«Πολλά έπρεπε να γίνουν αλλά τελικά δεν έγιναν»

«Δυστυχώς για τρίτη χρονιά καταθέτουμε το ίδιο τεχνικό πρόγραμμα», τονίζει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευπαλίου κ. Δημήτρης Λακουμέντας, επισημαίνοντας πως δεν έχει υλοποιηθεί κανένα έργο από αυτά που είχαν προτείνει το 2011 και το 2012. 

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως έπρεπε να είχαν γίνει κάποια πράγματα στο χωριά, τελικά όμως δεν έχει πραγματοποιηθεί τίποτα από τα προγραμματισμένα. 

Ωστόσο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε γενικές γραμμές υπάρχει καλή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, έχει όμως πολλά παράπονα σε ότι έχει σχέση με τα έργα. 

Μερικά από τα έργα που είχε εντάξει η Τοπική Κοινότητα Ευπαλίου στο Τεχνικό της Πρόγραμμα είναι η κατασκευή τεχνικών έργων άρδευσης προϋπολογισμού 2.200 ευρώ, η αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου πεδινών από έκτακτα καιρικά φαινόμενα προϋπολογισμού 7.000,00 ευρώ, μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων βελτίωσης εκσυγχρονισμού αρδευτικών δικτύων προϋπολογισμού 4.800 ευρώ, μελέτη αρχιτεκτονική κατασκευής πεζοδρομίων προϋπολογισμού 1.200 ευρώ, τοπογραφική μελέτη Ρ.Σ. και σύνταξη πράξης αναλογισμού οδού 28ης Οκτωβρίου προϋπολογισμού 6.500 ευρώ, επισκευή κλίμακος προς το κτίριο Γυμνασίου – Λυκείου προϋπολογισμού 7.000 ευρώ και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Γυμνασίου – Λυκείου προϋπολογισμού 7.000. Να σημειώσουμε πως ο κ. Λακουμέντας αναμένεται να τεθούν προς ένταξη στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2013 όλα τα έργα, που είχαν συμπεριληφθεί στα Τεχνικά Προγράμματα του 2011 και του 2012, αφού δεν έχει υλοποιηθεί τίποτα από αυτά.

.
(Δήμαρχε Καπεντζώνη, τι έχεις να μας πείς για τα παραπάνω που καταγγέλει ο σύντροφος "Μίμης" ? )

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου