Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Δεν πάνε με Παγώνη, αλλά και δε συμφωνούν

ΔΩΡΙΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ …

”®¼¿Â ”ÉÁ¯´±Â_thumb[2]
Από  την  Ώρα  της  Φωκίδας
Έχουν μεγαλύτερη δυσαρέσκεια προς το «δικό τους» άνθρωπο, παρά προς το Δήμαρχο
Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζεται στο πρόσωπο του κ. Παγώνη από στενούς συνεργάτες του πρώην Δημάρχου Τολοφώνος κ Ανδρέα Άνθιμου, καθώς όπως λένε δεν έχει κάνει ποτέ την απαιτούμενη επαφή με τον πρώην Δήμαρχο και μέλη της Δημοτικής Αρχής, ώστε να ενημερώνεται για τα προβλήματα και να χαράσσει την αντιπολιτευτική του στρατηγική.
Απεναντίας θεωρούν πιο θετική την πολιτική συμπεριφορά του νυν Δημάρχου απέναντί τους, αλλά και για την περιοχή.
*           * 
Δεν πάνε με Παγώνη, αλλά και δε
συμφωνούν

Ουδείς από τους πρώην συναδέλφους του, αλλά και αρκετούς παλιούς τους συνεργάτες, είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει σε ψηφοδέλτιο που θα ηγηθεί ο κ. Παγώνης. Από το ρεπορτάζ μας αυτό προκύπτει ξεκάθαρα, αλλά παράλληλα είναι αξιοπρόσεκτο ότι δεν βρίσκουν «τον κατάλληλο» στο ίδιο πρόσωπο, καθώς οι προτιμήσεις ποικίλουν.
Αυτό είναι κάτι που σαφώς δυσκολεύει τα πράγματα και την προοπτική σύγκλισης απόψεων, την ώρα που ο νυν Δήμαρχος έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του και κάνει ανενόχλητος την προεκλογική του εκστρατεία .
      *                 *
Αυξάνονται και πληθαίνουνε
οι ενδιαφερόμενοι στη Δωρίδα

Συζητείται ευρέως το τελευταίο διάστημα το
όνομα του κ. Βασίλη Άνθιμου, ο οποίος τα
τελευταία χρόνια ζει στην Ερατεινή. Όπως πληροφορηθήκαμε έχει διατελέσει ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών και προϊστάμενος σε μεγάλες Δ.Ο.Υ. της Αθήνας και φυσικά ανήκει στο χώρο της ΝΔ, αφού είναι και πρώτος εξάδελφος του πρώην Δημάρχου κ.Ανδρέα Άνθιμου. Τελικά, σε λίγο, με τόσους υποψηφίους Δημάρχους, κανένας δεν θα καταφέρει –ιδίως στη ΝΔ- να βρει κόσμο να στελεχώσει ψηφοδέλτιο.
   *               *
Πρώην Δήμαρχοι και αυτοδιοικητικοί στη Δωρίδα τοποθετούνται για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές
Συμφωνούν για ενότητα, διαφωνούν
για τον επικεφαλής

Τι πιστεύουν οι πρώην Δήμαρχοι κύριοι Β.Νικολέτος, Α.Άνθιμος, Γ.Κουλούλας και Τ.Παγώνης. – Ποιους θα προτιμούσαν και με ποιους δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστούν.
Η καθυστέρηση στενεύει τα περιθώρια επιτυχίας για το όποιο εγχείρημα. – Προβληματισμός για ενδεχόμενη αλλαγή στον τρόπο εκλογής.
Έντονος εκνευρισμός επικρατεί, τόσο στους ενδιαφερόμενους, όσο και στα κομματικά στελέχη της ΝΔ στο δήμο Δωρίδας, για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση των προθέσεων του κόμματος, αλλά και στο ξεκαθάρισμα για τις επικείμενες αλλαγές στον τρόπο εκλογής
          *      *
 - Lidoriki.com - Κ.Καψάλης
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου