Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ακαρπη απέβη η συνάντηση των τεσσάρων δημάρχων της Δωρίδας

Ακαρπη απέβη η συνάντηση των τεσσάρων δημάρχων της Δωρίδας που πραγματοποιήθηκε στην Ερατεινή πριν λίγες ημέρες μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Τολοφώνος Ανδρέα Άνθιμου με σκοπό την ανεύρεση χρυσής τομής συνεργασίας εν όψει του Καλλικράτη και των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Η πρώτη επικοινωνία - γιατί πληροφορούμεθα ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες - ήταν σημαντική από πολλές απόψεις δεδομένου ότι και οι τέσσερις Δήμαρχοι ανταποκρίθηκαν στην συνάντηση ενώ παράλληλα εκφράστηκαν και οι προθέσεις τους.

Ο Δήμαρχος Ευπαλίου Αναστάσιος Παγώνης δήλωσε ανυποχώρητος στις διεκδικήσεις του ανακοινώνοντας ότι συγκροτεί ήδη ψηφοδέλτιο. Ο Δήμαρχος Λιδωρικίου Γιώργος Κουλούλας δείχνει επίσης αποφασισμένος να διεκδικήσει ττον Δήμο Δωρίδας ενώ την πρόθεσή του να συμμετέχει στις διαδικασίες εξέφρασε και ο φιλοξενών Δήμαρχος Τολοφώνας Ανδρέας Άνθιμος.

Πάντως παρά τις δυσκολίες όλοι φαίνεται να ενεργούν με σύνεση, διότι μπορεί να μην δοθεί χρίσμα στον Δήμο Δωρίδας αλλά με το ποσοστό που προβλέπει ο νόμος για τον «Καλλικράτη», δηλαδή το 50%+1 που θα πραγματοποιηθούν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου θα χρειαστεί κάθε δυνατή συμμαχία.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου