Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟΙ, ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΑΛΕΞ. ΤΣΙΑΚΟΥΜΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ

Οπως είχε προβλεψει ο "Ντελάλης της Μαντήλως", από τον Αμπλα, ο Τάσος Παγώνης θα κυριαρχούσε τελικά στη ΝΔ.

Ο Κουλούλας βέβαια όλοι ξέρουν ότι δε βιάζεται (έχει πολλούς υποστηρικτές και φίλους στο Λιδορίκι, τα Βαρδούσια αλλά και στη παραλιακή ζώνη Τολοφώνα-Ερατεινή κλπ),  συνηθίζει να μιλά πάντα τελευταίος, όπως άλλωστε δήλωσε από τον Αύγουστο που ο Παγώνης πρόλαβε την αναγγελία της υποψηφιότητάς του. Ολοι περιμένουν τη κίνηση Κουλούλα, αλλά κύκλοι διάφορι μιλούν ότι δε θα προχωρήσει σε δικό του συνδιασμό.


Από την άλλη πλευρά - όπως είχαν γράψει διάφορα μπλόκ από παλιά- ξανακυκλοφωρούν τα σενάρια ο πρώην Δήμαρχος Κωστας Τσιακούμης να προωθήσει το γιό του Πολιτικό Μηχανικό Αλέξανδρο Τσιακούμη ως Αντιδήμαρχο στο συνδιασμό του Παγώνη και σε 3 χρόνια που είναι οι επόμενες εκλογές (μαζί με τις Εωροεκλογές) να κατέβει αυτόνομος ο Αλέξ Τσιακούμης, που ήδη γνωρίζει της Δωρίδα και θα αποκτήσει τα 3 αυτά χρόνια την ανάλογη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση.

Τελικά φαίνεται ότι θα έχουμε τελικά αναμέτριση των δύο Πολτικών Μηχανικών Αλέξανδρου Τσιακούμη με Γιώργο Καπεντζώνη.

Ακούγεται καλό πάντως για τη Δωρίδα !

Ο Ντελάλης της Μαντήλως, διαβλέπει ανατροπές τις αμέσως επόμενες μέρες, διότι ο λαός βαρέθηκε τα ίδια πρόσωπα όλα αυτά τα χρόνια στη Δωρίδα . Ο λαός κουράστηκε από τους πολιτικούς που τον κοροιδεύει, θέλει τεχνοκράτες.
Θα περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου